ICT

Bij iedere kantoorverhuizing hebben we te maken met diverse ict zaken. Wij als verhuisbedrijf zijn niet alleen gewend om pc's en andere randapparatuur zoals printeres en koppiëerapparaten te verhuizen, wij kunnen ze ook aansluiten en afkoppelen! Hierin zijn wij vaak goedkoper dan dure ict mensen.


Tijdens een verhuizing nemen wij deze zaken graag voor u uit handen:
Verdiepingswerk is voor ons geen probleem. Met behulp van onze verhuisliften en speciale steekwagens krijgen wij de meeste apparatuur gewoon op de juiste verdieping. Wij gebruiken voor het verplaatsen hiervan speciale pc kratten met bijgeleverde flatscreen covers zodat al uw randapparatuur veilig en per werkplek uitstekend te vervoeren is.
Afvoeren van oude apparatuur wordt bij ons op een verantwoorde manier verzorgd en wij worden regelmatig gevraagd voor het opschonen van werkplekken voor wat betreft cable management (wegwerken en netjes maken van de kabels).
Onze diensten zijn ook los van een verhuizing te bestellen en wij komen graag vrijblijvend bij u langs om u te informeren.

Opslag

Wij verzorgen de opslag van uw inboedel , maar ook kantoren of scholen kunnen bij ons terecht voor inventaris en archief oplag.

Wij bieden opslag mogelijkheden voor zowel particulieren als ook voor bedrijven. Indien u uw inboedel tijdelijk ergens anders wilt onderbrengen, bieden wij u de mogelijkheid om uw spullen te laten opslaan in speciale opslagkisten. Deze worden bij u voor de deur geladen met uw inboedelstukken en naderhand in onze verwarmde en beveiligde opslagloods ondergebracht. Wij hebben sinds oktober vorig jaar ons nieuwe pand in gebruik genomen voor het onderbrengen van uw inboedel Hierdoor voldoet onze vestiging uitstekend aan de gestelde eisen m.b.t. beveiliging, verwarming etc. Uiteraard is uw inboedel verzekerd.Hier kan het weken, maanden of zelfs een aantal jaren blijven staan. Kortom, zo lang als het nodig is. Inboedel opslag kan bijzonder geschikt zijn voor diverse particuliere doelen. Welke reden er ook is, wanneer u uw inboedel wil laten opslaan, kunnen wij daar voor zorgen.

Scholen en Instellingen

Wij hebbben al 25 jaar ervaring met de verhuizing en/of inrichting van scholen en instellingen. Onze medewerkers kunnen u professioneel bijstaan in de verhuizing en inrichting van klaslokalen en kantoren of andere ruimtes binnen u school of instelling. Neem voor meer informatie of een offerte vrijblijvend contact met ons op.