Verhuisliften

Wij beschikken zelf over een groot aantal diverse types verhuisliften. Zo kunnen wij uw kantoor verhuizing makkelijk verzorgen. De liften worden ook regelmatig ingezet om bijvoorbeeld koppiëerapparaten of serverkasten op de juiste plaats te zetten. Wist u dat onze liften ook inpandig gezet kunnen worden en wij zelfs tot 31 meter hoog kunnen (10e verdieping)?

Grote kantoorverhuizing

Bij de verhuizing van uw kantoor of bedrijf gaat de verhuizing van uw inventaris niet uitsluitend over de kasten en de bureaus alleen. Er gaat een gedegen voorbereiding aan te pas die wij geheel of gedeeltelijk met u kunnen doorlopen.

Uw bedrijf heeft verhuisplannen. U wilt natuurlijk zo snel mogelijk op uw nieuwe locatie aan de slag. Kies dan voor Wiermans Verhuizingen als parner voor uw bedrijfsverhuizing. Uw projectleider neemt samen met u alle details door en giet uw kantoorverhuizing in een goeddoordacht en gedetailleerd draaiboek. Niets wordt aan het toeval overgelaten: het aantal verhuisdagen, de nodige verhuiswagens en ladderliften, de volgorde waarin de afdelingen moeten verhuisd worden, etc.

Als leidraad is er de Checklis voor kantoorverhuizingen. Geef ons een seintje en wij zorgen voor een gratis offerte.

Totaalaanpak van uw verhuisproject

  • Verhuizing van kantoormeubilair, dossiers en archieven, IT-materiaal, drankautomaten, elektro, etc.
  • Nummering en etikettering van onderdelen i.s.m. uw verantwoordelijke(n)
  • Demonteren en monteren van kantoormeubilair (De meubelmonteurs van Wiermans zijn gespecialiseerd in kantoormeubilair van gerenommeerde merken zoals Ahrend, Gispen, IKEA etc.)
  • Wij regelen uw parkeer ontheffing bij de plaatselijke gemeente- of politiediensten
  • Opruimen van de verlaten kantoren en gebouwen
  • Voorzien van vuilcontainers voor afval

Professionele materialen

Wiermans Verhuizingen zorgt voor het juiste inpak- en beschermingsmateriaal: dozen, tape en etiketten om alles juist te markeren, mobiele en stapelbare plasticbakken, bakken voor hangklassement, steekwagens en rolplanken, hydraulische krikwagens voor brandkasten en zware of volle kasten, computerkarren, etc. Kostbaar en delicaat IT-materiaal wordt verhuisd in een aparte luchtgeveerde vrachtwagen. Wiermans Verhuizingen zorgt voor de juiste bescherming van hallen, vensterbanken, liften en gangen.

Vakkundig verhuisteam

Ervaren ploegleiders, vrachtwagenchauffeurs, liftbedieners, inpakkers, meubelmonteerders, etc.